Eilen käytiin meidän kavereiden Katin ja Aatun (espanjanvesikoira) kanssa lenkillä ja rannassa, josko koirat olis halunnut uida. No, Aatuhan vesikoirana oli vedessä, mutta Tala ei. Pikkasen varpaat koski veteen ja vähän uskalsi juoda siitä. "Äiti, minä olen PAIMENKOIRA, en vesikoira, minä en ui!!!"

Seuraava yritys, aamulla lähdettiin lenkille ja mukaan otettin ihana vesilelu, Tala ei uinut...

Lenkin jälkeen lähdettiin meidän mökille, ajatuksena "Kun äiti ui, Talakin ui". Väärin ajateltu, kyllä se vähän rannalla katteli, että ai se meni tonne, mutta minä EN! Sain sitä tulemaan veteen, niin että kaikki jalat oli vedessä, mutta se oli sille aivan tarpeeksi, turkki menee pilalle ja se pitää kuivattaa kovassa juoksussa tuulen avulla. On se niin hassu koira :)

Tosiaan, mittailtiin Marin kanssa koiria, Tala on siis (ainakin kotimittauksella) 58 cm. Talan strategiset mitat siis 58 cm ja 25 kg. Iso poika! Jirokin oli kasvanut kovasti, olikohan se 45 cm ja 12 kg, se tulee nyt 12.7. 4 kk vanhaksi. Pari kuvaa vielä. Huomatkaa Jiron mahassa ihana musta viiva valkoisella pohjalla, syötävän suloinen :)P1030465-1.jpg

P1030709-1.jpg