Kyllä meni aika nopeasti taas. Nyt pitääkin miettiä kovasti, että mitä kaikkea sitä ollaan tehty...

Noh, agilityn alkeiskurssi on siis takana päin, nyt jatkamme jatkokurssilla, siellä ollaan oltu vasta yhdesti. Viime tiistaina Talan kanssa harjoteltiin taas ohjaamisia, sen kanssa saa olla tosi tarkka. Taas oli hieman karkailua muiden koirien luokse, mutta onneksi pahimmilta (eli rähinöiltä) kohtaamisilta vältyttiin!

Ollaan tosiaan oltu tässä kahdellakin leirillä, ensin australianpaimenkoirien kesäleirillä Vaalassa 25.7.-30.7. Oli aivan mahtavaa! Talan kanssa tehtiin jälkeä ja edistyttiin tosi kivasti, se osaa hyvin ilmaista kepin, jota olen laittanut jäljen loppuun. Vauhtia tosin on vähän liikaa, mutta yritetään sitä karsia pois. Yhtenä päivänä käytiin kokeilemassa viestiä, joka oli molempien mielestä tosi hauskaa! Apuohjaajana meillä oli Mari, joten Tala juos innokkaasti myös pois päin musta! Agilityä meillä oli kahtena päivänä, jota opetti Turusen Hanna, Talan siskon Main omistaja. Aivan älyttömän hyviä treenejä! Toinen leiri olikin sitten Kuttukuun tilalla, jossa oli Patchcoat-päivät. Päästiin Talan kanssa kokeilemaan paimentamista parikin kertaa, oli tosi ihanaa nähdä kuinka oma poika osasi homman tosi hienosti!

Näyttelyissä on tullut taas käytyä. Kuopiossa oltiin 1. ja 3.8. sieltä tuli EH1 ja H. Saarijärvellä oltiin erikoisnäyttelyssä 9.8., sieltä hienosti EH ja sunnuntaina 10.8. vielä Saarijärvellä, sieltä H. Talalla on taas käynnissä kehittyminen ja eihän se tietty ihan hirveän hyvältä näytä, mutta kyllä se mun silmään vaan on se suloisin ja komein :) Nyt sitten lauantaina mennään Hämeenlinnaan ja sunnuntaina Varkauteen. Näiden jälkeen pidetään taukoa Jyväskylän näyttelyyn asti.

Mitäs muuta vielä, Tala on ihana!!! Se on vaan kerta kaikkiaan kaikista ihaninta! Se kyllä osaa ihanasti piristää äitiä, jos on yhtään huono olo ja hymyllään joka kerta saa mutkin hymyilemään!