Ihan kamala ilma vallitsee ulkona, pihalle kun kattoo, alkaa hirvittämään... Käytiin äsken kävelemässä iltalenkki ja Talahan oli ihan innoissaan, toisin kuin luulin.

Eilen käytiin Jyväskylän näyttelyssä. Tuomarina oli Romanialainen Zsolt Lokodi, hirveästi ei tiennyt mitä odottaa... Tuloksena kuitenkin ERI1 ja VSP-JUN. Arvostelu oli tällainen: Excellent head, very good expression, correct bite, excellent topline, good chest, very outwords frontfeet, good backangulations. Arvostelu oli siis suhteellisen samanlainen kuin ennenkin, tuomari vaan ei rokottanut noista etutassuista niin paljon kuin useimmat ovat rokottaneet. Oli kivaa taas, nähtiin Miimiä, Pami-tätiä ja Unelma-mummoa ja tietty monia muita kivoja ihmisiä :) Mari otti kuvia ja huonon valaistuksen vuoksi hyviä kuvia ei montaa ollut, tässä kuitenkin yksi. Kiitos kuitenkin siskoselle :)

P1040752.jpg picture by talanne

Tänään sitten käytiin Sirkkaharjussa Miimin ja tyttöjen kanssa. Oli kivaa päästä kunnolla juttelemaan Miimin kanssa, saisivat useamminkin käydä täällä päin :) Otin pari kuvaa, tässä yksi niistä. Tala tyylinsä mukaisesti painelee edellä päin!

P1040767.jpg picture by talanne