Väsyttää ihan hirveän paljon! Onneksi huomenna on vapaapäivä töistä, koska illalla on pikkujoulut ja en saa Talaa mihkään hoitoon, joten oleskelen sen kanssa päivän jotta se pärjää sitten illalla yksin. Meinattiin lähteä Suolahteen lenkkeilemään, jos ottais kamerankin mukaan, niin saisi vähän talvisia kuvia pojasta. Juoksuset tytöt on hieman häirinneet meidän menoa lenkeillä lähiaikoina... Talaa ei voisi vähempää kiinnostaa minä, hihnan päässä roikkuva tyhmä tyyppi. Kotona sitten onkin aivan erilaista, hellyyttä löytyy enemmän kuin ennen, tulee aivan viereen sohvalla, tai päälle antamaan pusuja, mukavaa laidasta laitaan menoa meillä siis :)

Mun ensimmäinen verkkokurssi päättyi viime viikolla. Vähän tyhjä olo, kun ei ole opiskeltavaa... Oli kyllä tosi hyvä kurssi, nyt ollaan sitten taas astetta fiksumpia Talan kanssa! Talakin siis pääsi nautiskelemaan opiskelusta, kun piti opettaa uusi asia sille, koska se jo osaa aika paljon, niin päätin opettaa sille hyödyllisen tempun, lelujen keräämisen lelukoppaan. Tuohan onnistui yllättävän nopeasti ja hyvin. Nyt siis jo osaa kerätä lelut pienellä avustuksella :) Tammikuun alusta aloitan uuden kurssin, nimeltä "Ärsykekontrolli ja suoritusvarmuus". Saas nähdä onko se yhtä hyvä kuin edellinen.

Me ei olla Talan kanssa tehty oikein mitään... Viime viikolla alkoi temppukurssi ja siellä sitten käydään muutama kerta viikon välein, vähän sellasta yhteistä kivaa aikaa kodin ulkopuolella jossa ei tartte olla niin tosissaan :) Agilityssa ollaan tietty käyty ja alkaa tuntumaan, että olen saanut kyllä todella mainion agilitykoiran itselleni. Kovaa menee ja on kuulolla tosi hyvin, kunhan vaan itse pysyisin perässä... :)

Taitaa kohta tällä tytöllä mennä silmät kiinni...