Paljon on tullut treenattua... Syynä on möllitoko tämän viikon sunnuntaina. Hymy Tokoa ollaan treenattu Marin ja Jiron kanssa ja Katin ja Aatun kanssa. Edelleen käsimerkkien kanssa mennään, möllien jälkeen alotetaan treenaus ilman käsiä. Seuraaminen on aika hienoa, Tala seuraa todella lähellä ja intensiivisesti, tähän olen todella tyytyväinen! Liikkeestä maahanmeno on hyvä ja nopea, tyytyväinen tähänkin. Seisominen on vähän niin ja näin, kyllä se pysähtyy mutta yleensä aina ottaa yhden "korjaus-askeleen". Luoksetulo on ehdottomasti meidän vahvuuksia, tulee vauhdilla ja hienosti vierelle Nauru Hyppyä ei olla treenattu ihan hirveästi, mutta kyllähän sekin menee ihan ok. Paikallaolo on varmasti meidän heikoin...Tala pälyilee kovasti ja on sen oloinen että "mitäs sitä tänään oikein tekisi, äiti, mitä ruokaa meillä tänään on?" täytyy tätä treenailla pikku matkojen ja aikojen kanssa enemmän. Luoksepäästävyys oli myös tosi heikko vielä syksyllä, Tala kun haluaisi pussailla ja halailla kaikkia, nyt se on alkanut sujua jo hyvin!

Agilityä ollaan käyty treenamassa joka sunnuntai ja joka toinen tiistai, ollaan edistytty aika hyvin. Kepit alkaa sujumaan jo aika hyvin, ne kun on olleet hieman hankalat... Eilen treeneissä olikin aika vaikea rata, josta loppujen lopuksi suoriuduttiin ihan kunnialla, vauhdikkaasti tietty! Jonkin verran oon nyt yrittänyt treenata haltuunottoja ja erilaisia kulmia kepeille. Mölliagility olisi edessä 28. päivä tätä kuuta, eli ensi viikolla, saas nähdä kuinka meidän käy tällä kertaa Jalka suussa

Löysin tuossa taannoin tuon meidän ensimmäisen möllitokon arvostelunkin, joka siis oli kesällä leirillä. Pisteet olivat seuraavanlaiset:

Luoksepäästävyys 9,5

Paikalla makaaminen 8

Seuraaminen kytkettynä 9,5

Seuraaminen taluttimetta 9,5

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10

Luoksetulo 10

Seisominen seuraamisen yhteydessä 7,5

Estehyppy 8,5

Kokonaisvaikutus 9,5

Yhteensä 182 pistettä ja muistaakseni 3. sija

Estehyppyhän me opittiin n. 30 min ennen suoritusta, joten aika hyvät pisteet siitä Nauru Saas nähdä millaset pisteet sunnuntaina saadaan!