Kyllä on outoa, kun talossa on vaan 2 koiraa  Jatolle tuli tosi pahana shokkina, että Mari vie Jiron kotiin, se vaan juoksi aidan vierustaa ja hyppi aitaa vasten, niin kauan, että käskin sen sisälle  Toinen oli varmaan ihan olettanut, että Jiro tuli meille pysyvästi... Tala sen sijaan on onnensa kukkuloilla, kun saa enemmän huomiota multa! Se on paljon enemmän mun lähellä ja nautiskelee rapsutteluista enemmän kuin ennen.

Jiron agilitytreenit meni ihan kivasti torstaina, se on kyllä ihan kelpo koira siihen lajiin! Minähän en tietenkään pysynyt perässä, kun tehtiin sellasta rataa, missä piti juosta ihan pirusti... Talan kanssa se rata oli paljon helpompi, kun se irtoaa niin hyvin. Ennen treenejä kerkesin ottaa Talan kanssa seuraamisia pitkästä aikaa ja hitto miten poika seurasi hyvin!! Mahtavaa! Liikkeestä istumiset meni puhtaasti, hienoa! Kaukoja otettiin ja kaikilla käskyillä teki työtä käskettyä, eteni hieman, mutta sillä oli virekin niin korkealla siinä vaiheessa, että en yhtään ihmettele. Ruutu olikin sitten taas haastava, sitä pitäis alkaa treenaamaan ihan urakalla, että saadaan se varmasti kuntoon. Hyppyestettä ei ollut, kun en jaksanut alkaa kaivamaan sitä kopista, en edes ole varma, että onko sitä maneesille tuotu lainkaan ja oma hyppy jäi autotalliin.

Ensi viikolla tehdään ainakin kaksi tokotreeniä molemmille pojille ja tiistaina agility Talalle ja sitten perjantaina Jato pääsee mummolaan hoitoon yöksi, kun Tala leikataan.