Minut ja Tala siis valittiin meidän seuran tokotulokkaiksi, hienoa saada tunnustusta vielä näin jälkikäteenkin   Kuvassa olemme Talan kanssa ensimmäisessä kokeessamme maaliskuussa 2009 josta saimme ykköstuloksen!

Välillä jo taas päästin treenaamaankin, mutta nyt taas pakkaset paukkuu, joten olemme turvautuneet pieniin sisätreeneihin. Metallikapula alkaa olla jo oikeinkin kiva juttu, molemmille pojille! Käytiin Helmisen Hannan treeneissä pitkästä aikaa ja lauantaina pääsemme taas vastaanottamaan Hannan oppeja. Agilityssä sama homma jatkuu, molemmat pojat on ihan mahtavia, itse kun vielä oppisin tuon ohjaamisen jalon taidon...  Kotielämä sujuu mallikkaasti molempien kanssa, ei mitään valittamista! Meneekö meillä nyt vähän liiankin hyvin?

Viikonloppuna olin sitten Suomen Eläinkoulutuskeskuksella koulussa ja täytyy sanoa, että nyt löytyi se minun juttu! Kyllä oli ihanaa, että sai luvan kanssa puhua koko ajan koirista, eikä ketään alkanut tympimään  Nyt sitten pitäisi tehdä tehtäviä ja seuraavan kerran kouluun helmikuun loppupuolella, jolloin otan jomman kumman pojista mukaan käytännön tunneille  Kiitos Hannalle, Maille, Pinjalle, Jedille ja Pojulle yöpaikasta ja seurasta! Ensi kuussa nähdään!

Laitetaan vielä uusimpia kuvia pojista