Millonkahan sitä pitäis ittensä kurissa ja päivittäis blogiaan ahkerammin?

Mitähän kaikkea on tapahtunut tässä välillä... Tampereen näyttelyssä Jato hienosti EH2, kovassa seurassa. Jato käyttäytyi todella mallikkaasti kaikkien koirien seassa! Olen tosi ylpeä pikku-pojasta!

Ensimmäisessä tokokokeessaan Jato sai pisteitä 157, kolmea pistettä vaila ykköstulos... Noh, hienosti meillä meni, ei sitä aina pidä pisteitä tuijottaa! Mua jännitti ihan hirveästi, kun eka kertaa kokeessa muun kun Talan kanssa. Jato on aivan erilainen koetilanteessa kuin Tala, sitä pitää tsempata ihan hirveästi ettei se katoa jonnekkin omaan maailmaansa, on se opettanut mulle paljon!

Toisessa kokeessaan se sai sitten pistettä enemmän eli 158 pistettä  Taas meni oikein hienosti, itse asiassa paljon kivemmin, kuin edellisessä, mutta hypyllä alko pientä jännittämään liikaa ja siihen meni minun haaveet ykköstuloksesta. Ensi viikolla mennään sitten taas kokeilemaan, josko pääsisimme jo treenaamaan AVOn liikkeitä kuntoon.

Tala oli myös tuossa jälkimmäisessä kokeessa AVOssa ja tuloksena 173 pistettä ja luokkavoitto  Ilmotin sen alunperin VOIhin, mutta ei me oltu vielä valmiita sinne. Jospa toukokuussa mentäis jo sinne!

Elämä ja treenit on menneet hienosti, pojat on ihania ja niiden kanssa jokainen päivä on hieno ja erilainen! Jatoa on alkanut kiinnostaa tytöt ihan uudella tavalla ja Talaa sitten päinvastoin, on tämä jännittävää! Agilitytreeneissä ei olla päästy käymään, on ollut kuumetta, ylitöitä ja vaikka mitä... Jospa sitten ensi viikolla jo päästäis!

Huomenna lähdetään ihan kahdestaan Talan kanssa Helsinkiin päin, tai itseasiassa Vihtiin. Ensin mennään kattomaan mun entistä ponia Remua, joka oli mulla yli kymmenen vuotta sitten. Ihanaa päästä näkemään sitä, saa nähdä mitä Tala tykkää siitä ja päinvastoin, ne kun ovat niin samantyylisiä  Remun luota sitten suuntaamme meidän viikonlopun majapaikkaan, jossa on kasapäin kavereita. Tämän vuoden Patchcoat-päivät ovat siellä ja kouluttajana meillä on Mia Skogster, jännittävää päästä Mian oppiin! Viikonlopun aikana käymme Talan kanssa myös koulussa Helsingissä, jossa opetellaan näillä näkymin hieman lisää lelujen keräämistä koppaan  Meillä tulee olemaan varmaan tosi kiva viikonloppu, ei muuta kun aamulla pakkaamaan!