Päivitetäänpä meidän blogia taas...

Treenattu on ja kovasti, tuntuu, että vapaita päiviä on aivan liian vähän! On ne kyllä tuottaneet tuloksiakin  Talan kanssa ekoissa agilitykisoissa napattiin heti ekalta radalta nollavoitto, MAHTAVAA!!! Toiselta ja kolmannelta radalta 10 vp ja sij. 4. Oon aivan älyttömän tyytyväinen Talaan ja meidän yhteistyöhön  Talan osalta tokokokeissa ollaan oltu Muuramessa, jossa korkattiin voittaja, ilman tulosta kylläkin, mutta silti oon onnellinen! Paikkamakuu meni hienosti, varma-Tala makasi ilman mitään ongelmia elämänsä ensimmäistä kertaa 4 minuuttia! Seuraaminen oli käsittämättömän hienoa, siitä saatiin 9. Istuminen meni nollille ja luoksetulo 6. Ruutu meni harmittavasti nollille vaikkakin Tala teki sen aivan nappiin, osittain  Se juoksi tosi nätisti ruutuun, mutta pysäytin sen liian reunaan, jonka takia sen oli vaikea mennä maihin, kolmmannella käskyllä se vetäisi etujalat allensa ja meni maahan niin, että se oli juuri ja juuri nauhan sisäpuolella  Seuraamiseen se varasti, tuomari (Salme Mujunen) kommentoi meidän ruutua täydelliseksi ja Talaa todella kuuliaiseksi ja fiksuksi koiraksi  Hyppynoudossa oli ongelma siinä, että kapula oli ollut muiden suussa aiemmin, Talaa selkeästi inhotti. Metallin kanssa kävi samalla tapaa. Tunnarissa se löysi hienosti omansa ja luovutti sen hyvin, mutta jokaisessa noudossa se yllätti mut täysin ja varasti, näitä siis treenataan. Kaukoissa se oli jo sen verran väsynyt, että ei tehnyt yhtään siirtymistä... Kentällä oli tosi kuuma, joten ei ihme, että paukut loppu! Meillä oli tosi kivaa ja se näkyi kokonaisvaikutuksessa joka oli 8,5! Nyt sitten hiotaan pikkujuttuja kuntoon ja toivotaan, että seuraavassa kokeessa ne ei menisi mönkään.

Jaton kanssa oltiin Keuruulla kokeessa ja siellä Jato lopetti hommat täysin, paljon kivempi olis ollut leikkiä kivan kultsutytön kanssa  Pettymys oli kieltämättä aika suuri, kun koira osaa hommat tosi hienosti. Nyt ollaan sitten tehty vain pikkuseuraamisia ja sitten leikitty tosi paljon hyppyä, ruutua, noutoa, idaria ym. Ja treenit on alkaneet sujua koko ajan paremmin, keskittymiskykykin on paljon parempi! Oon ilmottanut molemmat pojat  Laukaan kokeeseen, mutta en oo vielä varma, että mennäänkö Jaton kanssa, riippuu siitä, että millä tuulella ollaan. Laukaassa olisi se etu, että koe on kaukalossa, jossa tytöt ei ainakaan näköhäiriöitä voi tehdä  Jaton kanssa agility on jäänyt melkein olemattomiin, kun ollaan koko ajan oltu jossain reissussa lauantaisin... Jospa nyt kesän aikana, ainakin heinäkuussa saataisiin vähän kiinni.

Ylihuomenna lähdetään Joensuuhun, jossa Jato pääsee näytelmiin kahtena päivänä, Tala pääsee myös mukaan, sukuloimaan  Ensi viikolla on sitten paimennusleiri ja innolla odotan, että miten pojat tekee hommia tänä kesänä!