Eilisen kokeen jälkeen siirryimme siis kisatauolle, ainakin kuukaudeksi  Täällä lähettyvillä ei ole mitään kisoja eikä näyttelyitä, joten odottelemme 8.8. meidän oman seuran agikisoja!

Joensuun näyttelyissä saatiin lauantaina Jatolle eri  Kilpailuluokassa ei sitten tullut menestystä, mutta saatiin tosi hyvä arvostelu! Bywaterin kasvattajaluokassa esiinnyimme myös ja tuloksena 1 ja kp, hienoa!! Sunnuntaina olikin sitten hieman jyrkempi tuomari, Jato sai eh:n ja oli 4. luokassaan, arvostelu oli aika kurja, enkä sitä tietenkään löytänyt tähän hätään, noh aussietietokannastahan tuo sitten löytyy! Jämsän näyttelystä Jato sai sitten elämänsä ensimmäisen h:n... Ihan hyvä arvostelu oli, mikä, kiitos Saroksen Minnan tulkkauksella kävi ilmi  Ruotsi ei oikein koskaan ole ollut vahvin osa-alueeni  Seuraavana päivänä oli sitten vuorossa Laukaan tokokoe ja käytiinpä sitten kuitenkin Jaton kanssa taas kokeilemassa aloa, ja hyvä että käytiin, saatiin nimittäin meidän ensimmäinen ykköstulos ja näin ollen siirrymme avoimeen syksymmällä! Oli aivan mahtava fiilis, ihanaa ettei tartte enää nuoren koiran kanssa tehdä kahta seuraamista!! Pisteitä saatiin 172, tuomarina oli Mauri Pehkonen ja meidän rivi näytti tältä:

Luoksepäästävyys 10

Paikkamakuu 9

Seuraaminen kytkettynä 7

Seuraaminen taluttimetta 8

Liikkeestä maahanmeno 8

Luoksetulo 9

Liikkeestä seisominen 9,5

Hyppy 9

Kokonaisvaikutus 9

Eli tosi hienoja pisteitä meidän nuori mies sai, niistä ei sen enempää, pieniä vinouksia perusasennoissa, muuten hienoa työtä 

Talan kanssa oltiin samassa kokeessa voittajassa ja meille pisteitä huimat 150  Tala teki tosi hienosti hommia, mutta niin kuin pisterivistä näkee, pientä hiomista kaivataan!

Paikkamakuu 6

Seuraaminen 8,5

Liikkeestä istuminen 0

Luoksetulo 7

Ruutu 0

Hyppynouto 9

Metallinouto 9

Tunnari 5

Kaukot 0

Kokonaisvaikutus 8

Hienoja pisteitä niistä joista saatiin niitä!! Paikkamakuussa oli vinkunut, tämä olikin sen ensimmäinen kerta, joten alamme treenaamaan sitä aivan alusta asti uudestaan. Seuraaminen oli musta tosi hienoa! Istumisessa annoin toisen käskyn ja vartaloapu oli liian voimakas. Luoksetulo oli tosi hieno ja vauhdikas, mutta pysähdykset hieman valui. Ruutuun Tala juoksi hyvin, mutta kaarti niin, että tuli ulos ruudusta, eikä enää löytänyt ruudun paikkaa. Noudot meni hyvin, paitsi tunnarissa pureskelua ja palautus oli hidas. Kaukoissa ei tainnut tehdä siirtymiä tarpeeksi. Oon ihan tosi tyytyväinen, että ollaan Talan kanssa vihdoin saavutettu se mitä oon aina halunnut, että kokeessa pidetään aina hauskaa

Kuopion agikisoissa Talan kanssa tehtiin 2 hienoa 10 rataa ja yksi, meidän ensimmäinen hyl! Videotkin löytyy, kunhan saan ne latailtua. Niitä katsellessa oikein hävettää, että miten juoksen...  Aivan hirveän näköstä touhua...!

Eilen sitten kävimme taas Talan kanssa voittajassa Viitasaarella, ilta/yökokeessa. Meidän luokka alkoi klo 21! Tuomarina toimi taasen Pehkonen ja meidän rivi näytti tältä:

Paikkamakuu 10

Seuraaminen 7

Liikkeestä istuminen 0

Luoksetulo 8

Ruutu 9

Hyppynouto 5

Metallinouto 9

Tunnari 8

Kaukot 0

Kokonaisvaikutus 8

Tehtiin hieman eri järjestyksessä liikkeet. Paikkamakuu oli tosi hieno. Kaukot meni nollille, vire oli aika korkea joten Tala siirtyi tooosi paljon eteenpäin. Seraamisessa jäi uupumaan muutama perusasento, outoa... Luoksetulo oli tosi hieno. Istumisessa jäi seisomaan...ihme homma, että tämä vaan ei onnistu meiltä kokeissa... Tunnari meni hienosti, hieman taas hidas palautus. Ruutu oli aivan sairaan hieno!! Hyppynoudossa varasti. Metallinouto meni hienosti. Ei tannit ihan tässä järjestyksessä liikkeet mennä...ei enää muista oikeaa järjestystä  Tala teki kyllä taas ihan mielettömän hienosti hommia, oli innokas ja iloinen! Pisteitä saatiin tällä kertaa hienot 204!! Ja meidän ensimmäinen tulos, kolmos-sellainen!

Nyt sitten treenaillaan kovasti metsälajeja ja tokoa vähän vähemmän, enempi sellasta tarkkuustreeniä molemmille, palataan alkuun molempien kanssa.

Hyvillä mielin voimme jäädä tauolle kisoista, sen verran hienosti molemmat pojat ovat töitä tehneet kevään ajan! Hienot pojat, parhaat sellaiset!