Eilen oli jo aika lailla kovasti pakkasta mutta käytiin silti metsälenkillä poikien, Marin ja Jiron kanssa Konginkankaalla, jossa Mari perheensä kanssa nykyään asuu ja elää. Loppulenkistä varsinkin Tala hyppi kolmella, välillä kahdella jalalla Tänään jäämme suosiolla kotiin lämmittämään taloa, mittari näytti -18 astetta!

Viikonloppuna oltiin Talan kanssa hotellissa Jyväskylässä yksi yö. Meidän työpaikan pikkujoulut pidettiin Hotelli Rantasipissä ja koska Voitto ei päässyt töidensä puolesta osallistumaan, päätin ottaa koiran mukaan Ensin olin ajatellut ottaa Jaton mukaan, mutta mietittyäni pari kertaa asiaa, tajusin, että ehkä Tala on kuitenkin helpompi noin naapureita ajatellen...Jato nimittäin saattaa jäädä huutamaan perään, kun se jää ilman minua ja Talaa... Niin me sitten pakattiin perjantaina tavarat Talan kanssa ja lähdettiin suureen maailmaan! Respassa naiset oli aivan tohkeissaan Talasta ja tunnisti heti rodunkin!! Tala nautti huomiosta ja noustessaan tiskiä vasten se käteltiin ihan tassupäivää ja toivotettiin tervetulleeksi koirien keksipussin kanssa  Huoneessa Tala päätti tehdä heti paikasta kotoisamman ja teki isomman asiansa suoraan huoneen ainoalle matolle  Pikkujoulujen loputtua puolilta öin, menin huoneeseen ja Tala rennosti kurkisti sängyltä ja tuli tervehtimään. Marilla oli Jiro mukana joten lähdimme ulkoilemaan poikien kanssa pakkasyöhön. Yö meni ihan mukavasti, tosin Talalla oli aika kuuma eikä se yhtään helpottanut, kun se nukkui melkein koko yön minussa kiinni... Aamulla nautiskeltiin taas Marin ja Jiron seurasta pihalla jonka jälkeen pienen pötköttelyn jälkeen jätin Talan vielä hetkeksi nukkumaan oman aamupalan ajaksi. Aamupalan jälkeen oleskeltiin vielä hetki huoneella ja huomasin, että Tala tuoksui tosi vahvasti hajuvedeltä otsastaan! Ainahan se on erittänyt ihanaa tuoksua, kun se on tyytyväinen, mutta koskaan en ole huomannut noin vahvaa hajua! Taisi poika nauttia äidin jakamattomasta huomiosta  Muutama tunti vierähti sitten jouluostoksilla jonka jälkeen päästiin kotiin, jossa Jato olikin oottanut meitä jo aika kovasti! Poikien jälleennäkeminen oli taas näkemisen arvoinen, ne niin tykkää toisistaan!!

Tällä viikolla yritetään treenailla edes vähän tokojuttuja, että olisi edes jotain mielessä lauantain kokeessa! Saa nähdä kuinka me taretaan siellä, kun lauantaillekin on luvattu 20 astetta pakkasta.