Käytiin eilen Talan kanssa Mäntän tokokokeessa, joka pidettiin maneesissa (siitä lisää tuonnempana). Tuomarina Ossi Harjula, joka oli tosi mukava ja ei läheskään niin tiukka, kuin nämä meidän Keski-Suomalaiset tuomarimme .
 
Saatiin siis 246 pistettä ja toinen sija kuudesta koirasta, meidän tähänastiset parhaat pisteet! Niin pienestä kiinni ykköstulos, että alkohan se harmittamaan, mutta nyt kun yö on nukuttu, niin en oo mitään muuta kuin tyytyväinen koiraani joka tsemppasi hienosti!
 
Paikkamakuu 8, oli ollut rauhaton, piippasi ja vaihtoi lonkkaa.
Seuruu 9,5, kivaa seuraamista, ei taaskaan Talan parasta, mutta tosi hyvää. Seuruu oli ihan tosi pitkä, juoksussakin tuli molempiin suuntiin käännökset ja täyskäännös, niitä ei olla kovin paljon edes treenattu.
Istuminen 10, seuruu oli musta tosi huonoa, mutta istui nätisti heti käskystä, niin kuin kuuluukin!
Luoksetulo 8,5, ennakoi vähän seisomista, toinen matka hyvälllä vauhdilla ja maahan hienosti, loppumatka tosi vauhdikas ja siisti perusasento!
Ruutu 9,5, tosi hyvä!! Tsekkaili ensin kehänauhoja, että onko ruutu siellä, onneksi sain sen edessä-käskyllä katsomaan ruutun päin. Tosi nopea ruutuun meno, suoraan keskelle ruutua! Oli meinannut lähteä liikkurin käskyllä.
Hyppynouto 6, melkein taas lähti liikkurin käskystä, kapulan nostaminen oli hirmu vaikeaa, kun hiekka oli niin pehmeää...
Metallinouto 0, jäi kaivamaan kapulaa hiekan seasta. Toi sen kuitenkin sitten, kun tsemppasin sitä kovasti
Tunnari 8,5, taas meinasi varastaa, mutta meni tosi hyvällä vauhdilla ja haisteli hienosti kolmea kapulaa joista varmistui oma, joutui sitäkin mallaamaan suuhun jonkin tovin.
Kaukot 5, huomasin jo taas virittelyssä, että sillä laskee vire. Teki kaikki siirtymiset, mutta suurin osa vaati kahden käskyn. Ei ollut liikkunut yhtään eteenpäin, eli murskavoitto!!
Kokonaisvaikutus 8.
 
Jos siis metallista okisi tullut 5, niin ykköstulos olisi tullut ja kisattaisiin seuraavassa kokeessa EVL:ssä. Mutta turha on jossitella! Hyvillä mielin saa olla, että noin hienot pisteet tuli .
 
Nyt vaan treenaillaan piirinmestaruuskoetta varten ja tsekkaillaan muita koepaikkoja, jos ei sieltä irtoa sitä ykköstä!