Tala on oireillut pari päivää kakomalla, varsinkin veden juonnin jälkeen ja yökkinyt limaa. Tänään sitten vein sen lääkäriin ja se rauhotettiin. Nielurisat oli kovasti tulehtuneet ja tulehdus peräisin esinahan tulehduksesta... Jännä, koska oon aika tarkkaan pitänyt huolta Talan alapäästä, koska se on kova putsaamaan itseään. En sitten oo vaan yksinkertaisesti sitä huomannut... Vähän pahalle tuntuu, että äiti ei oo pitänyt huolta lapsestaan... Tämä päivä agilityn sijaan on sitten mennyt kotosalla pötkötellen, vieläkin tuntuu poika olevan pihalla, mieli olis jo virkeä, mutta kroppa ei. Nyt sillä sitten onkin antibioottikuuri nieluun ja betadinehuuhtelua esinahalle.

Eilen kuitenkin oltiin mätsärissä Jyväskylässä, koska Tala oli kuitenkin ihan pirteä ja epäilin, että kurkussa olis ollut pumpulia tms. Tala oli isoissa koirissa punaisten 4.! Kyllä taas punaisten kanssa kehässä ollessa Tala alko olemaan niin väsynyt kuumuuden takia, että mietin, että mitä myö noissa mätsäreissä oikein tehdään... Itekin oon ihan hirveän väsynyt muuton ja muiden hommien kanssa, että eiköhän tuonkin olis voinut jättää väliin, mutta tulipahan käytyä ja nähtiin sentään yksi rotutoveri, Kitsi, joka oli huippusuloinen pikkutyttö!

Nyt sitten Mikkelin näyttely jää meiltä väliin. Olishan tuo ollut aika kaukanakin, joten meitä ei haittaa, kunhan Tala on terve, minä olen onnellinen!