Aloin jo kirjoittaa pitkää pätkää, että miten hienosti meidän BH-koe meni, mutta olin näköjään siitä jo kirjoittanut, oonpas ollut ahkera

13.11. oltiin Jaton kanssa Jyväskylän näyttelyssä ja sieltä yllätyksenä NUO ERI1 PU4 VARASERT  Olisin ollut jo punaiseenkin nauhaan tosi tyytyväinen!! No, nyt sekin on todistettu, Jato on myös muiden mielestä hyvän näköinen!

20.11. oli sitten vuorossa Jaton tokokoe avoimessa luokassa, tuomarina Markku Mäntynen, joka oli aika tiukka tietyissä liikkeissä, mutta toisissa taas ei. Me saatiin kasaan 148 pistettä, paikkamakuu meni hienosti, siitä 9, seuraaminen oli ihan hirveää...siitä saatiin 5. Maahanmeno 7,5 en kyllä muista yhtään mitä siinä tapahtui... Luoksetulo nätti 9 ja seisominen meni makuuksi, siitä siis 0. Noudosta 9, jonka Jato teki hienosti ja kaukoista mahtava 10, se on Jaton bravuuri! Estehyppy 7, josta en siitäkään muista mitä tapahtui ja kokonaisvaikutus 7. Hienoja pisteitä muutamasta liikkeestä ja harmittaa, että seisominen meni nollaksi, kutonen olisi riittänyt ykköstulokseen. Mutta ei se meitä lannista! Tuomari sanoi, että koira tarvitsee enemmän kurinalaisempaa treeniä ja sitä ollaan nyt sitten pari kertaa tehty ja oi että miten hienosti voi koirat toimia hieman tiukemmalla käskyllä, suosittelen!!

Nyt sitten ollaan taas sairaslomalla, minulla on taas flunssa... On ollut ilmeisesti vähän turhan kiireinen syksy... Ensi vuonna pitää varmaan ottaa vähän rauhallisemmin kisojen kanssa, niin keretään levätäkin! Tälle vuodelle olisi vielä tämän viikonlopun Laukaan agilitykisat ja 18.12. käydään molempien kanssa vielä kokeilemassa tokoa.