Päivitetäänpä meidän blogia, kun siitä on tullut sanottavaa

Näiden muutaman kuukauden aikana ollaan oltu Talan kanssa yhdessä tokokokeessa joka meni taas niin kuin aina, ei siis ykköstä. Jaton kanssa ollaan oltu kokeista tauolla ja ollaan treenailtu vaan. Agikisoissa ollaan käyty Talan kanssa helmikuussa ja maaliskuussa, helmikuun kisoista saatiin hyppäriltä nolla! Alempana video. Maaliskuun kisoissa tehtiin sitten kahtena päivänä neljä hylättyä. Keinun kanssa oli taas ongelmia ja minun ohjaaminen oli aika surkeaa... No, viimeinen rata sunnuntaina oli kyllä tosi hyvä, keinu mentiin ekalla yrityksellä ja muutenkin homma toimi hienosti! Eipä meillä kyllä mikään kiire kolmosiin olekaan, kun en minä ole vielä sinne valmis. Jaton kanssa alotettiin kisauramme maaliskuussa Kuopiossa josta kaksi hylättyä. Jato tuntui jännittävän kovin paljon tekonurmea ja uusia esteitä, molemmat oli sille aivan uusia asioita. Toisen radan lopussa löytyi jo vähän sitä mitä se oikeasti treeneissä on. Sitten Jyväskylän kisoissa kisattiin neljällä radalla joista kolme hylättyä ja yksi nolla! Nollaa luulin vitokseksi, mutta tuloksista kävi ilmi, että tuomari oli vetänyt virheen pois. Jato oli superhyvä koko viikonlopun ajan, reipas oma itsensä!

Tokoa on treenattu taas ahkerasti, Talan kanssa pääasiassa kontaktin pitoa, kaukoja ja metallinoutoa. Jonkin verran on otettu kuvioihin evl:n liikkeitä ja ohjattu nouto on jo aika hyvällä mallilla! Jaton kanssa on tehty avon liikkeitä ja otettu mukaan jonkin verran liikkeitä myös voittajasta. Tunnaria ei olla vielä otettu mutta muut noudot sujuu hienosti, siis hyppy ja metalli. Liikkeet pitäisi olla aika lailla hanskassa kokeita ajatellen ja kisatreeniäkin on tehty, joten toivon mukaan nyt sitten kokeissakin onnistutaan! Talan kanssa on ollut ongelmia piippaamisen kanssa ja liian korkean vireen kanssa, joten niiden asioiden kanssa ollaan sitten painittu ja nyt näyttää siltä, että oikeat eväät on löytyneet.

Kevät on aika lailla täynnä kaikkia tapahtumia, eikä vapaita viikonloppuja juurikaan näy  Toivottavasti tuloksiakin sitten tulee!

http://www.youtube.com/watch?v=kxg04eCB5hE

http://www.youtube.com/watch?v=T190oVjX9Ro