Vaikka hiljaiseloa on ollut blogin puolella niin olemme kuitenkin elossa ja tapahtumiakin on ollut!

Erinäisiä näyttelyitä, tokokokeita ja agikisoja käyty ja treenattu välillä ahkerasti ja välillä vähän vähemmän ahkerasti ja pidetty Talaa ja Jatoa ihan kotikoirina lenkkeilytunnelmissa. Talalle tuo on passannut ihan hyvin mutta tuo sininen nuori ystävämme on ollut hieman eri mieltä...se tuntuu tarvitsevan aika paljon tekemistä ja pään vaivaa.

Tokossa ollaan treenattu Talan kanssa kehään menoa, kontaktin ylläpitoa seuruussa ja kaukoja. Joitain EVL:n liikkeitäkin ollaan treenailtu, lähinnä zetaa, kun se on musta niin mukava :) Myös merkiltä ruutuun menoa ja ohjattua tehdään jonkin verran. Jaton kanssa ollaan tehty voittajan hommia, tunnari on nyt hyvällä mallilla, muut noudot on hienoja, ruutu on vielä hieman hukassa ja kaukot tehdään edelleen ulkona aika läheltä, kerran ollaan tehty kokeenomaisesti ja kympin arvoisesti meni! Seuruun kanssa yritetään saada sitä kestoa, kun se tuntuu olevan vaikeaa Jatolle, hiljaa hyvää tulee ;)

Agissa meillä oli n. 5 kk:n tauko, kun pojilla oli kropat jumissa ja meille tuli seuran vaihtokin vuoden vaihteeseen. Eilen oltiin ensimmäistä kertaa treenamassa uudessa seurassa ja koska muita meidän ryhmästä ei saapunut niin treenasin Jatonkin Talan ryhmässä. Molemmat oli hyviä, treenitauko näkyy innokkuudessa ja pienessä säheltämisessä mutta hienoja kontakteja, Talalta hieno keinu ja molemmilla hienot kepit, varsinkin Talan kanssa aika tosi vaikea kepeille meno yllätti mut taas kerran positiivisesti <3 On ne uskomattomia koiria!

Jaton syntymäpäivänä oltiin Jaton kanssa oman (uuden) seuran ensimmäisissä kisoissa ja ekalta radalta napattiin nolla, 3. sija ja toinen LUVA! Tuli aika yllätyksenä, kun tuota treenitaukoa oli niin paljon pohjalla mutta ilmeisesti mun tappomeiningillä oli osuutta asiaan :D Iltaa sitten vietettiin pienen tokotreenin, metsälenkin ja hienojen kakkujen parissa :)

Nyt sitten alkaa kunnon treenikausi, ma Jaton agitreenit, ke Talan agitreenit ja tarkoituksena olisi aina treenata Tala ma ennen Jaton treeniä ja Jato ke ennen Talan treeniä. Panostetaan taas pitkästä aikaa agilityyn, kun oli niin pitkä tauko. Katsotaan miten poikien kropat kestää ja mennään sen mukaan. Joku kokenut ihminen on sanonut, että yksi kerta viikkoon olisi sopiva määrä agilityä joten isoja treenejä ei tehdä kahta kertaa viikossa, on se sen verran raskasta hommaa koirille!