On se niin kiva, että asuu pienessä kaupungissa Hymy Koska Voitolla (poikaystäväni) on aamuvuoro, elämme mekin Talan kanssa hieman eri aikaan kuin yleensä. Tähän aikaan aamusta, tai siihen aikaan kun käydään aamulenkillä, eli n. 5.30, ei paljon ihmisiä näy rantapuistossakaan, vaikka mehän asumme aivan keskustassa. Tala sai siis juosta koko rannan ajan vapaana, hieman luksusta aamulenkkeihin, yleensä en ole uskaltanut mennä rantaan kovin aikaisin ja pimeällä, mutta tänä aamuna oli niin kaunis tähtitaivas... Kyllähän me monesti päiväsaikaankin siellä käydään juoksemassa irti, ihan varovasti Viaton

Me käytiin Talan, Marin ja Jiron kanssa tekemässä esineruutua loppiaisena. Aluksi laitoin ruutuun kangaspalan, pehmopapukaijan ja pehmotiikerin taljan. Kaikki esineet löytyi nopeasti, luovutukset ihan jees (pitäisi alottaa kunnon treenit tuon luovutuksen osalta). Toisella kerralla oli ruudussa sateenvarjon suojus, paidanriekale ja Jirolta jäänyt pieni jarrusukka, joka kuului edesmenneelle Lare-koiralle. Kaikki nosti taas nopeasti ja tehokkaasti, teki töitä todella hyvin! Otettiin sitten vielä hauskuuden vuoksi yksi ukko per koira ja voi kamala miten Tala nautti, kun huomasi, että Mari on kadonnut Nauru Hirveää vauhtia melkein suoraan Marin piiloon,  kyllä oli pojalla hauskaa ja sitä myötä myös minulla! Mehän ei olla otettu hakua vuoteen, joten hyvin tuo poika muistaa!

Tänään sitten olisi vuorossa temppukurssi Taitavilla Tassuilla Jyväskylässä. Taivuttelin Maria ja Jiroa osallistumaan meidän kanssa möllitokoon 22.2., joka on Taitavien Tassujen maneesissa. On aika alkaa tokoilla tavoittellisesti!

Pakko nyt vielä laittaa toinenkin kuva, minkä Mari otti kentällä, Tala on niin komea Pusu