Nimittäin opiskelu! Eli aloitin verkkokurssin Suomen Eläinkoulutuskeskuksessa, kurssi on nimeltään oppimispsykologian perusteet. Ensimmäinen tehtävä on jo kerrottu ja viimeinen päivä tehdä se, on perjantaina, kiirettä siis pitää! Tarkoituksena olisi ymmärtää näitä niin ihania ja mielenkiintoisia koiria paremmin ja mahdollisesti jossain vaiheessa työskennellä niiden parissa. Hauskaa, kun elämässä alkaa aivan uusi aikakausi :)

Talan kanssa on tapahtunut kaikenlaista. Agility- ja tokotreenit on aina joka toinen viikko. Jälkeä ollaan käyty tekemässä jokunen kerta viime kirjotuksen jälkeen, olen lyhentänyt jäljen pituutta reilusti ja rauhotellut Talaa vieläkin enemmän ja nyt alkaa taas sujua paremmin. Hämeenlinnan ryhmiksessäkin käytiin, sieltä ERI3. Kovassa porukassa oltiin ja selviydyttiin hienosti! Arvostelu oli tällainen: 15 months.Excellent head. Scissor bite. Nice eyes. Well set ears. Good neck & topline. Good length of body. Well angulated. Good bones. The chest needs to be deeper. A little bit weak in pastern. Good coat. Nice temperament.

Tänään taas alkoi lenkillä hihnaongelmat, oliskohan ollut juoksusen nartun hajuja, kun silmät pullollaan päästä juosta jolkotti... Käytiin sitten moikkaamassa Maria ja Jiroa, pojat olivat taas innoissaan, vaikka viimeksi näkivät eilen :)